søndag den 24. april 2011

I Afrika's tegn ..

Torsdag blev dagen hvor Afrika-pigerne endelig skulle se hvor jeg bor, Iris og Lisa-Gry var på besøg, så de kom kørende med Michelle. Maria hentede jeg ved bussen ved 11 tiden, så vi fik lige lidt hyggetid inden de andre piger kom..
Dagen var bare så hyggelig!
De startede hos mig kl halv 2, fik en rundvisning på gården (de havde aldrig set en rigtig gård før) af min far, derefter ind og se huset og så stod den på kaffe og kage :)
Jeg havde bagt en pavlova m. citron skal, flødecreme og bær. Og så havde jeg lavet en portion Red Velvet cupcakes, men jeg synes ikke de blev som de skulle, men gæsterne kunne li dem :)
Derefter tog vi hjem til Maria's lejlighed, derefter videre hjem til hendes mor og stedfar + søskende, hvor hendes lillebror gav en tur på crosseren, han kører DM, så han var vist så stolt over at kører med Maria's veninder, sådan virkede det i hvert fald :)
Og dagen sluttede vi af i Blokhus, hvor vi spiste på en italiensk restaurant, har glemt navnet, men maden var udmærket, noget bedre end andet..

Det er utroligt at det snart er 2 år siden man var afsted, og endnu mere utroligt er, at vi alle stadig er så gode venner, trods vi ser hinanden al for sjældent.. Og det er lige skønt hver gang :)
Vi manglede dog desværre Jeanett + baby og Frederikke, de må komme her ud en anden dag ..
I får lige lidt billedespam over dagen :)

klar til kage og mums hvor det smagte!
Opskrifterne kommer i morgen :)
Pigerne fik set hvordan robotten malker køerne :)
Tror de fik sig noget af et kultur-chok.
Og så forestil jer, hvordan jeg har det i Kbh ;)
Klar til køretur på crosseren og hvor var det skægt!
Fuld fart fremad så tårende trillede ned ..

En fantastisk dag i selvskab med dejlige damer :)
En dag spammer jeg jer om fortællinger fra min rejse..

5 kommentarer:

Bettina sagde ...

Ser jo ud til det har været en dejlig dag:o) Det altid rart at mødes og snakke minder, det gør altid en så glad:o) Og man ved dagen er garanteret god:)

-Bettina

Charlotte sagde ...

Hej Anne :)
Hvor var det dejligt I havde en hyggelig dag og hvor er den gule farve fed til dig!!
Håber du har haft en dejlig påske?
Knus Charlotte

Anne sagde ...

Charlotte: Det var bare så hyggelig en dag, prikken over i'et i påsken :)
jeg er vild glad for den gule, det var altså et godt køb, er ret sikker på, at den bliver flittig brugt den her sommer :)

Bettina:
Det er bare altid så hyggeligt sådan en omgang veninde-hygge.. og når det kombineres med lidt aktiviteter og kage, se så er det endnu bedre ;)

GINGER sagde ...

Sikke en fin, gul T-shirt du har på på det sidste billede. HVor er den fra?
KH GINGER

Anne sagde ...

Den er fra h&m til den nette sum af 60 kr, virkelig et kup efter min mening :) Den stråler af sommer og så står den bare så godt til det røde hår :)