søndag den 3. april 2011

Enden på en dejlig weekend ..

Jeg har nok haft en af de bedste weekender længe, synes også det har været tiltrængt, da de sidste 6 weekender er gået med arbejde, 50 års fødselsdag, arrangementer, lektier, sygdom ect.. Men skal lige love for at jeg fik gjort come back for selvforkælelse i denne weekend..
Startede med hygge med min veninde fredag.. Lørdag stod på sove længe, fælles brunch med familien, bagning, lækker, anderledes aftensmad som stod på oste bord, hummus, boller, kiks, nødder, gulerødder og rødvin og fik set P.S I love you endnu engang, den er altså god! Og hvor vil jeg gerne have en irsk mand! :$
Søndag stod på fødselsdag for min kusine, som gav lækre sandwich, lagkage, vikingespil og massere af snak med skønne mennesker..
Virkelig en weekend jeg ikke kan sætte én eneste finger på. Har skam også lavet et par fornuftige ting som at være ude og løbe og lave eksamensforberedelse, oh yes :)
I får lige et par fotos med på vejen :)

Håber I alle har haft en dejlig weekend og er klar til endnu en hverdag i morgen ..

Det er altså kræs for oste-elskere :)

5 kommentarer:

Bettina sagde ...

EJ det lyder da også til du har haft en hel fantastisk weekend, fyldt med hygge:o) Det altid dejligt, så føler man også man får lidt ud af weekenden:) Ha en dejlig mandag:)

Charlotte sagde ...

Herlig weekend, tak for i fredags :D

Charlotte sagde ...

Du glemte din "Valentins Day" herude... Tænkte på om snart du skal have nye ELF-neglelakker, for så kunne vi dele portoen jo?
Knus

Anne sagde ...

Tak Bettina :)

Charlotte:
Jeg regner med at jeg snart bestiller noget inde på elf, vil gerne have flere neglelakker, et par læbestifte, en blush osv :) det er jo så billigt.. Og jeg vidste så snart jeg kom på motorvej at jeg havde glemt filmen, den må jeg få næste gang vi ses :)

Charlotte sagde ...

Så sig lige til når det sker, så kan vi lige så godt spare en halv porto hver :)