lørdag den 12. marts 2011

Lad det nu blive ..

Søndag <3
I morgen, søndag, er jeg på arbejde fra 7-15 og så drøner jeg ellers hjem, i bruseren med mig, på med lidt lækkert tøj og et par støvletter, gang i krøllerne og så er det afsted til Aalborg..
Skal spise hos min dejlige veninde Charlotte og hendes kæreste Rasmus inden vi tager ind og ser musicalen "Den lille havfrue" - glæder mig helt vildt! :)

Dagen i dag er gået ufattelig hurtigt, efter en dårlig nats søvn tog jeg på arbejde, havde super travlt, så tiden fløj afsted.. Kom hjem og der lå en pakke fra e.l.f - nice! 2xneglelakker, gel til bryn og vipper og lidt gejl til makeup børsterne - venter endnu en pakke fra dem i næste uge, 2 veninder skulle have lidt derinde fra, og jeg kunne da ikke dy mig :)

Nu vil jeg pakke mig ind under dynen med en god bog - fortsat skøn lørdag til jer :)

3 kommentarer:

Bettina sagde ...

Hejsa :o) Håber det har været en god forestilling idag:) Har li et spørgsmål, er det gode produkter inden fra e.l.f har selv tænkt på at bestille derfra, har bare ikk helt turde??:)

-Bettina

Anne sagde ...

Hej Bettina ..
Forestillingen var rigtig god, ikke mindst fordi man fik lidt veninde-kvalitet, altid dejligt.
Jeg fik i denne omgang 2xneglelak og de er virkelig gode, jeg lagde lidt et lag for og tjekke dem ud, må desværre ikke have lakeret negle i praktik øv! Men de var nemme og ligge, tørrede hurtigt og resultatet var flot. Resten af make uppen er lidt ala rimmel, gosh, max facter ect, og de mærker synes jeg er gode, men til e.l.f's pris, så vinder den lige pt :)

Bettina sagde ...

Jeg er nu os mest selv til L'oreal:o) men tænkte sådan på lidt neglelakker osv derfra, ku man jo godt prøve :o) Ja veninde kvalitet er altid en hitter :D