onsdag den 30. marts 2011

Biodate og studiedag - to dejlige dage ..

Fik ikke blogget igår, fik travlt efter studie for skulle nemlig have indfriet min gave, fordi jeg hjalp min søde kusine med at male deres piges værelse, så det blev til bio igår, vi var inde og se The Kings Speech og spiste på sunset (Ja jeg er stor fan! :) ) filmen var rigtig god, men tror mange vil finde den lidt langtrukken, men synes at britisk humor er morsom, så filmen fangede mig rigtig godt .. Tak Heidi for en dejlig aften!
Og så så jeg traileren på Water for Elephants, nøj den skal jeg altså se - og den er med Hotte, lækre, savlende og min drømme-kommende-gemal Robert Pattinson, mums!


Muuuums!
I dag har stået på min ugenlige studiedag, men kl 8 var vi 3 piger som mødtes og fik læst til eksamen, vi er bare skide godt, hvis vi selv skal sige det.. Eksamen lister sig på, der er 2 uger til, men må nok indrømme, at som det går lige pt, så skal vi alle 3 nok bestå, vi knokler i hvert fald..

Sidder lige nu med ny lakerede negle fra e.l.f's mint cream, varm kakao m. flødeskum, costume og bloggeri - dejligt! I får lige et par billeder med på vejen - fortsat dejlig aften..


Min skønne veninde Anne-Sofie, undervisningen blev lidt sjovere
da vi kom til genitalia masculina ;)
Gik "total i sort" den anden dag, men er vild med det sorte, enkelte
en gang i mellem, og så fik jeg mine nitter-støvler på, nice :)


 

2 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Hej hygge-Anne :D
Hvad skal du i morgen??
Knus

Anne sagde ...

Hej skønne Charlotte :)
Jeg har ingen planer for i morgen, er i skole til kl 15 ..
har du noget i tankerne?
Nyyys