tirsdag den 11. oktober 2011

Kamii Sushi i Hjørring..

I lørdags var jeg sammen med mine 2 skønne veninder fra gymnasiet. Helene er flyttet til Helsingør, så det er altid en luksus, når hun har tid til Maria og jeg, når hun besøger nordjylland.
Valget af restaurant landte på Kamii Sushi, da vi gik efter et sted i Hjørring og Helene og jeg er vilde med sushi.. Stedet har sushi, men derudover også varme retter med nudler.
Tjeneren var meget forvirret den aften, men det skal jo ikke gå ud over maden. Her ser I lidt af hvad vi bestilte.. 

Friske forårsruller m. indbagte rejer + spicy sauce.

friske forårsruller m. kylling og teriayki sauce.

Mit sushi som bestod af indbagte rejer + tun samt spicy sauce - virkelig lækker sushi! Men dog en dyr fornøjelse 145 kr for 8 stykker!

Lakse stick m. teriayki 

Nudelret m. dybstegte rejer.

Maden er rigtig lækker hos Kamii, men prisen er altså utrolig dyr - især når man tænker på, at den ligger i Hjørring. Men så igen, de har jo ikke rigtig en konkurrent. Jeg vil med glæde besøge restauranten igen, men så bliver det omkring d 1 i en måned, for det er en dyr fornøjelse!


Efter dette lækre måltid tog vi hjem til Maria for at sludre og vende vores dybe tanker :) Og jeg havde bragt cheesecake + cupcakes som var rester fra Høstfesten og kagen blev modtaget med kys hånd.. :)

9 kommentarer:

Bettina sagde ...

Mmh det ser godt nok lækkert ud, men det lyder dælmer også dyrt... :) Men sådan er det jo nok med sushi, der ved de godt hvad de vil ha :D

Maj sagde ...

Uhhhhmmm Sushi! Det ser virkelig lækkert ud, bare en skam det skal være så pokkers dyrt!!

Hvor er du umådelig smuk i din gallakjole - ret cool at du stadig kan bruge den, og at du har nogen der kan hjælpe dig med at sy den ind!

- Maj :D

Kristine L. Hansen (CookieCrumble) sagde ...

Uff, hvor ser det lækkert ud Anne :) Jeg har ofte overvejet at prøve den i Hjørring, men har desværre ikke hørt så meget godt om stedet :( Jeg tror nu, at jeg alligevel efter dit indlæg, vil besøge det snarest ;)

Man skal jo heller ikke lade sig påvirke sådan af andres meninger ;)

Anne sagde ...

Det er dyrt, Bettina - men ja, sådan er det nok bare med det sushi, desværre :/
Men når man kommer uden for EU, ja så er sushi ikke ret dyrt, typisk! :)

Anne sagde ...

Hej Maj :)

Ja det er virkelig en skam, at det skal være så dyrt! Ellers så kunne jeg nemt spise det 1-2 gange om ugen, HVER UGE :)

Tak for de søde ord :) Jeg er så uendelig glad for, at jeg kan passe den kjole, for jeg er vild med den :) Men man kan se at den er for stor lige under armen, men synes ikke det syner så meget :)
Og det er virkelig guld værd med en faster, som er en ørn til at sy :)

Anne sagde ...

Det var virkelig også lækkert, Kristine :) Men ja, priserne de ligger virkelig i den høje ende.. Men jeg synes nu nok at stedet fortjener et besøg :)
Der virker bare lidt tomt i restauranten nogle dage, men det går ikke ud over kvaliteten på maden :)

Nej nemlig :) Det er meget bedre at lave sin egen mening :)

mschouw sagde ...

Lidt sen kommentar, men din blog kom frem da jeg søgte på Kamii. Det er virkelig et fantastisk sted at spise, uhhmmm og dine billeder får jeg virkelig tænderne til at løbe i vand. Betjeningen er som du skriver dog ofte ikke i top, det er tit meget unge piger, eller en tjener som ikke er god til dansk. Men det er også min eneste anke, maden er virkelig fantastisk.
Glæder mig til at besøge dem i deres nye restaurant.

Faktisk er denne restaurant min foretrukne, synes ikke engang Aalborg har nogen der kommer op på siden af den.

Anne sagde ...

Hej Mschouw

Jeg giver dig så ret - maden er virkelig fantastisk! Men betjeningen er dog i den ringe ende, men det skal jo ikke gå ud over maden..
Og efter din kommentar, så får jeg virkelig lyst til og skulle derind og have lidt af deres lækre sushi! :)
God påske :)

Anonym sagde ...

Og hvis man skulle mangle nogen at ta ud at spise med kan jeg anbefale Meeting face to face på Facebook der er en Hjørring gruppe.