mandag den 3. oktober 2011

Kage entusiast - nu endnu mere glad..

Åh hvor blev jeg glad idag, da jeg smuttede ind i den lokale Føtex! Og jeg ved, at det er noget alle kage-bage-entusiaster kan følge mig i :) 
De havde nemlig The Hummingbird Bakery - kogebog til 79 kr..
Jeg har længe ønsket mig bogen og banker mig selv i hovedet, at jeg ikke købte den i London i december, hvor jeg var inde i butikken "books for cooks" ved Portobello Road Market.. Dumme Anne!

Men ikke desto mindre så skulle denne skønhed med mig hjem. Nu ønsker mig mig bare de andre bøger derfra samt 100 andre kogebøger ;) 

Og så er det altså bonus at bogen er så smuk :) 

Og noget der er endnu bedre for en bage-kage pige som mig er, at min mor har bestilt 100 cupcakes til at tage med på arbejde, da hun har 25 års jubilæum i år.. Sådan mor! :)
Hvis I har et forslag til en slags cupcake jeg bare SKAL lave, så må I endelig sige til.. Vil lave 4 slags og har bestemt 2 slags..
1 med chokolade m. nutella frosting..
1 med gulerod m. mascarpone/lime frosting..

Forslag modtages med kyshånd, da jeg også skal bage cupcakes til på fredag, hvor vi holder fest for de ansatte på gården :)

8 kommentarer:

Lise B sagde ...

Nej nej nej, jeg bliver jo nødt til at tage i føtex imorgen!! :D
/Lise

Malene uden "R" sagde ...

Et absolut nødvendigt køb! :) Ejer den ikke selv, men har jo ikke kunne undgå at høre de rosende ord om den rundt omkring i blogland :)

Anne sagde ...

Lise, afsted med dig i morgen :) Det er så sjældent at den er her på dansk i butikkerne, så det er med at slå til :D

Maj sagde ...

Jeg elsker den bog, den er fantastisk, så kan godt forstå at du blev glad da du spottede den :D

Jeg synes du skal bage banan/blåbærmuffins, opskriften er inde på min blog, alle dem jeg har serveret dem for, har ælsket dem ;D

- Maj :)

Anne sagde ...

Jeg følte heller ikke at jeg kunne leve uden den, da jeg først så den, Malene :P hehe..
Jeg synes i hvert fald, bare ved at kigge i den, at den er et køb værd.. Nøj jeg glæder mig til at bage nogle lækre sager derfra :)

Anne sagde ...

Hej Maj :)

Jeg tror virkelig også, at jeg bliver super glad for den, billederne deri ser også bare super lækre ud :)

Uh den opskrift vil jeg lige kigge på :)

Merca sagde ...

Haha.....jeg tænkte nøjagtig det samme da jeg så kogebogen i Føtex i sidste uge, den kunne man simpelthen ikke lade stå på hylden, det var alt for fristende !!!!! Den ser utrolig god ud og jeg har hørt meget godt om den, og hvem siger da nej tak til en kogebog til 79 kr ? ikk mig ! Det lyder spændende med 100 stk muffins, det kommer til at tage lidt tid !
Rabarbermuffins med hvid chokolade er altid et hit hos os. Eller hvad med cheesecake muffins eller græskarmuffins ? Det er jo lige sæson for græskar. Håber det kunne give lidt inspiration

Anne sagde ...

Hej Merca :)

Ja det var virkelig et nødvendigt kup at gøre der, synes jeg :) Og ja til 79 kr, så skulle man være et skarn, hvis man ikke gjorde det :)

Ja det bliver noget af en opgave med de muffins.. Heldigvis kender jeg 2 af opskrifterne til punkt og prikke, og de er dejlig nemme.. Men ja, det kommer til at tage tid!
Jeg fandt frem til 4 slags igår, men tror helt bestemt jeg skal prøve den med rababer og hvid chokolade, føj nøj de lyder lækre :)