torsdag den 12. juli 2012

I'm slowly back..Så er jeg tilbage til bloggen igen :)
Stilheden har haft to grunde. Den ene er at jeg har været hus-passer i 8 dage, hvor internettet tit drillede mig lidt og den anden grund er, at jeg trængte til lidt fri herfra, især med opstartet sommerferie job. Så vil jeg heller vente med og blogge til jeg havde lyst - og det har jeg nu! :) Med masser af energi, opskrifter og nye idéer, som skal kokkeres :)

Lige efter eksamen var jeg jo hundepasser for den skønne Taita - charmør, men en bestemt herre!
Grunden til jeg skulle være hundepasser var, at mine forældre fik huset fyldt med gæster og fik klipset et par billeder af maden. Desserten fik jeg ikke billeder af. Der var blevet mørkt og jeg var så mæt, at jeg ikke rigtig kunne spise noget af den. 

 Forretten var søde, friske rejer, asparges, salat, dressing og brød :)


Hovedretten var rådyr med gulerødder, porrer og fennikel. Dertil var der også nye kartofler og en lækker sovs med kantareller. 


Og til og friske det lidt op, så var der en tomatsalat med masser af krydderurter, mozzarella og olivenolie :)
I dag har jeg haft en studieveninde forbi her til formiddag - et hyggeligt besøg, hvor jeg blev den glade ejer af endnu en sæson af Grey's hvide verden :D 

Og senere i dag skal jeg mødes på café med en anden studieveninde, som er kommet tilbage fra ferie.. Glæder mig til og høre om hendes tur, men jeg glæder mig næppe til og se hendes pæne kulør! :P hehe .. 


Men I kan godt være forberedt på, at jeg venter tilbage nu med guldkorn i ærmet til jer :) 


Ha en rigtig god dag! :)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Yay, godt at have dig tilbage! :) Nogle gange har man også brug for et lille pusterum, hvor man kan samle lidt inspiration. :)

Anne sagde ...

Ih dejligt og høre Loquaciouslily :) Og ja, man kan godt bruge et lille pusterum en gang i mellem. Bloggen skal jo have hjertet med sig også :)