onsdag den 19. juni 2013

Forsinket madplanSå er der allerede onsdag, altså jeg kan slet ikke følge med! Jeg synes ellers lige, at jeg var ved at have nok timer i døgnet, men ja - der blev jeg snydt ;)
Men I er vist ved at kende mig på det punkt. Jeg har stort set altid travlt og sommerferien bliver ikke spor bedre. Jeg har ferie i 8 uger og jeg skal (surprise ;) ) arbejde fuldtid alle 8 uger - jeg har det bedst, når jeg har travlt :)
Men forskellen bliver at når jeg kommer hjem fra job, så har jeg FRI. Der skal ikke læses, skrives opgave eller noget. Men bare helt almindelig fri. Ingen studie kombineret med arbejdsweekender, det bliver skønt! :)
Men inden der er ferie, så har jeg lige skole i den her uge, og i næste uge bliver eksamenscasen udleveret og der er skriftlig eksamen torsdag. Puh.
Så 1,5 uge mere - det kan lige gå an :)
Men nu til den her uges madplan, den er sådan lidt ca (igen, igen).

  • Mandag: Laks med quinoa, hvidløgsstegte asparges og squash
  • Tirsdag: Laks og tigerrejer med bagte asparges, forårløg og tomat/mango/feta salat.
  • Onsdag: Salat med kylling, romaine, jordbær og feta
  • Torsdag: Muligvis fyldt squash
  • Fredag: Italienske kødboller
  • Lørdag: Tv2 arrangement - jeps jeg skal filmens sammen med en masse andre skønne mennesker! mere om det :) Men spiser formentlig hos mine forældre - håber jeg kan lokke dem på fiskerestaurant ;)
  • Søndag: Sankt Hans med min fars familie


En uge med masser af lækkerier og skønne farver i maden :)
Der er ikke rigtig opskrift på nogle af retterne, kun de Italienske kødboller som er FANTASTiSKE! :) Ellers er det meget ligetil med retterne :) 

Og Tv2 arrangementet er "Danmarks bedste livret" som skal sendes på Tv2 Fri, når de er færdige med at filmen og vinderen er fundet :) Spændende - selvom jeg altså ikke er meget for at stå foran et kamera, men det er sundt at udfordre sig selv, og så er den her mulighed oplagt til det :)

Nu ikke mere snak herfra, jeg vender tilbage til bøgerne og ud og gå en tur langs havnen i Nørrenutten - hvis ikke der kommer regn inden! :/
De næste par billeder er aftensmaden fra mandag og tirsdag :)5 kommentarer:

Christinna sagde ...

Hej sødeste Anne. Laver du ikke et blogindlæg om de der lækre lakseruller, du lavede i gymnasiet? De var såååå gode og jeg vil gerne lave dem ;)

Jamie Harris sagde ...

Jeg er imponeret over kvaliteten af oplysningerne på denne hjemmeside. Der er en masse gode ressourcer her. Jeg er sikker på jeg vil besøge dette sted igen snart.

Kunstglas | Energiruder

Anne sagde ...

Hej søde Christinna :)
Undskyld det sene svar! Jeg har vist haft en laaaaaang blog pause.
Åh det giver bare straks lækre minder! Du kan tro,at når jeg kan få den fremstøvet og få den passet ind i min kost, så kommer den på bloggen! :)

Anne sagde ...

Hej Jamie :)

Tusind tak skal du have! :)

Kristina H sagde ...

Hej :)
Synes din Laks (Laks med quinoa, hvidløgsstegte asparges og squash) ser rigtig lækker ud og flotte billeder du har fået taget ... vil prøve den inden længe.