når du har lavet det i ovnen har du så lagt det på en rist med fad til at gribe saftet nedenunder? eller har du lagt det i et fad? Og har du pakket det ind i noget?
Hej Anne, jeg kastede mig ud i at lave pulled pork efter din opskrift. Virkelig lækkert, må jeg sige. Min familie var vildt begejstret. Og nu er jeg i gang med at lave det til 11 tøser/kvinder, som kommer til min fødselsdag
Ser lækkert ud . er især misundelig på dine flotte burgerboller. HAr end ikke haft held med en luftig og lækker burgerbolle opskrift. Kan du nå at støbe en sammen :) Evt bare et udkast til saseline89@hotmail.com Vil gerne lave denne ret på min fødselsdag den 19 :D Den MÅ tage kegler :P
Ser lækkert ud . er især misundelig på dine flotte burgerboller. HAr end ikke haft held med en luftig og lækker burgerbolle opskrift. Kan du nå at støbe en sammen :) Evt bare et udkast til saseline89@hotmail.com Vil gerne lave denne ret på min fødselsdag den 19 :D Den MÅ tage kegler :P
Det ser sgu godt ud. Jeg fandt også en anden opskrift her: http://www.tulip.dk/da-DK/Forbruger/Tulip-Slow-Cooked/Content-Pages/Lav-din-egen-Pulled-Pork.aspx - jeg prøve dem begge ;-)
Jeg synes den opskrift lyder super delikat, specielt set udfra jeg ikke kan tåle stærk mad. Der er umiddelbart ikke noget som gør jeg ikke kan spise det.... ��
Det er lynhurtigt blevet min favoritopskrift. nem og vildt lækker. jeg har dog eksperimenteret, og kan anbefale eg fad med lidt vand i bunden, og en halv dåse Dr. Pepper i fadet med kødet under stegning. (Inspiration fra Newyorkerbyheart) Det gør kødet endnu mere saftigt. faktisk har jeg ikke prøvet med kun den ene af væskerne så jeg aner ikke om det er vandet eller sodavanden der gør udslaget.
23 kommentarer:
Føj for satans, hvor ser det godt ud!
- Anne
Nøjs det ser lækkert ud :)
Anne - lige min ord! ;)
Tak Bianca :D
Det smagte simpelthen så godt!
Det ser sørme godt ud - pulled pork er bare lækkert! :)
Jeg er glad for, at du kunne bruge min opskrift som inspiration - og tak for linket :)
Hej Martin :)
Det er skam mig som siger tak! :)
Det smager jo intet mindre end perfekt :)
Og selvfølgelig vil jeg linke :)
når du har lavet det i ovnen har du så lagt det på en rist med fad til at gribe saftet nedenunder? eller har du lagt det i et fad? Og har du pakket det ind i noget?
Hej Anne, jeg kastede mig ud i at lave pulled pork efter din opskrift. Virkelig lækkert, må jeg sige. Min familie var vildt begejstret. Og nu er jeg i gang med at lave det til 11 tøser/kvinder, som kommer til min fødselsdag
Ser lækkert ud . er især misundelig på dine flotte burgerboller. HAr end ikke haft held med en luftig og lækker burgerbolle opskrift. Kan du nå at støbe en sammen :) Evt bare et udkast til saseline89@hotmail.com Vil gerne lave denne ret på min fødselsdag den 19 :D Den MÅ tage kegler :P
Ser lækkert ud . er især misundelig på dine flotte burgerboller. HAr end ikke haft held med en luftig og lækker burgerbolle opskrift. Kan du nå at støbe en sammen :) Evt bare et udkast til saseline89@hotmail.com Vil gerne lave denne ret på min fødselsdag den 19 :D Den MÅ tage kegler :P
Hej Christoffer :)
Undskyld det sene svar!
Jeg har lagt det i et fad og så har jeg hældt saften fra i løbet af tilberedningstiden.
Hej Gitte :)
Hvor er jeg glad for at høre det! Jeg synes det smager helt igennem fantastisk og jeg er sikker på at pigerne også var pjattet med det :)
Hej Saseline :)
Jeg har sendt dig en mail :)
Er der nogen der kender en opskrift UDEN sukker, som er lige så lækker som denne?
Som diabetiker ønsker jeg en ROB uden sukker. Er det muligt?
Jeg brugte Sukrin Gold i stedet for farin. Det virker godt
Hej Anne,
tak for en lækker opskrift.
Er det bedst at kødet er i ovnen med eller uden låg på gryden?
Mange hilsner fra Lea
Kære Anne
Vi lavede din pulled pork igår efter anbefaling fra svigermor. Den var fantastisk. Simpelthen så lækker. Tak!
Hej Anne
En super dejlig opskrift, som vi nu har fulgt 4 gange og hver gang med super resultat.
Vi har de sidste to gange valgt at spise det sammen med kartofler og Bearnaice Sauce. Smager også fantastisk.
Og så skal det krydres med en god flaske vin...
Vi nød det med en http://soegaard-vin.dk/butik/frankrig/cabalie-cotes-catalanes-2012/
Hej Anne,
Tak for de gode, inspirerende opskrifter! Fileten skal da steges i lukket stegeso eller alternativt stegepose ik'?
Mvh. Kim
Det ser sgu godt ud. Jeg fandt også en anden opskrift her: http://www.tulip.dk/da-DK/Forbruger/Tulip-Slow-Cooked/Content-Pages/Lav-din-egen-Pulled-Pork.aspx - jeg prøve dem begge ;-)
Jeg synes den opskrift lyder super delikat, specielt set udfra jeg ikke kan tåle stærk mad. Der er umiddelbart ikke noget som gør jeg ikke kan spise det.... ��
Det er lynhurtigt blevet min favoritopskrift. nem og vildt lækker. jeg har dog eksperimenteret, og kan anbefale eg fad med lidt vand i bunden, og en halv dåse Dr. Pepper i fadet med kødet under stegning. (Inspiration fra Newyorkerbyheart) Det gør kødet endnu mere saftigt. faktisk har jeg ikke prøvet med kun den ene af væskerne så jeg aner ikke om det er vandet eller sodavanden der gør udslaget.
Ser bare så godt ud. Elsker gris der trevler sådan fra hinanden :) God weekend fra Grovkøkkent.dk
Send en kommentar