fredag den 17. maj 2013

Salat med æg, avocado og bacon


I kraft med at temperaturen stiger udenfor, så bliver lækre salater mere attraktive til aftensmaden. Især når sommeren for alvor er her, så er en let og lækker salat nogengange bare det bedste :) 
Den her salat tager 10 min at lave og smager af sommer :) Du kan sagtens tilsætte lidt lækre dampede asparges til den her salat eller blancheret sukkerærter - jeg vil i hvert fald tilsætte grønne asparges næste gang :) 

Til den her salat brugte jeg (til 1 pers)


  • Iceberg salat - så meget du kan spise
  • 2 æg
  • 30 g bacon i tern/strimler
  • 1 avocado
  • Lidt olivenolie og lidt kværnet salt
Kog æggene i 6 min, så de er smilende. Lad dem køle lidt af.
Mens æggene koges steges bacon, hvorefter de lægges på køkkenrulle, så fedtet bliver suget op. 
Snit salaten og skær avocadoen ud i skiver. 
Når du er klar til servering, så kan der drysses lidt olivenolie over salaten, der lægges de smilende æg, avocado og bacon ovenpå og der gives et lille drys med lidt kværnet salt, hvis man gerne vil have lidt salt over sine æg. 







2 kommentarer:

Bianca sagde ...

Mums det ser super lækkert ud :)

Anne sagde ...

Tak Bianca :)
Og det bedste ved den er, at den er så super nem at lave :)