Billede lånt her fra |
Det er nok ved at være de færreste, som ikke kender til Lakridskongen aka Johan Bülows lækkerier. Lakrids har gennem det sidste år fået et gennembrud i køkkenet, ikke blot i det søde køkken, men bestemt også i marinader til kød, i salater og brød. Personlig er jeg lidt af en "lakrids-gris", så da jeg blev gjort opmærksom på, at der nu er en Lakridskogebog på Facebook, ja så blev jeg en lille smule lykkelig :)
Lakridskogebogen er en side/app hvor man kan uploade sine opskrifter med lakrids eller få dejlig inspiration fra de mange opskrifter, som ligger derinde.
Jeg har været så heldig at modtage en lille start-pakke til at eksperimentere lidt med lakrids i anledningen af opstarten af Lakridskogebogen på Facebook. Pakken fik jeg for ca 3 uger siden og de første 2 eksperimenter er blevet lavet, testet og godkendt. Så i de kommende dage kan I se opskrifterne på Lakridskogebogen og her. Den første opskrift herfra er kommet på Lakridskogebogen - nemlig den alt for lækre lakridsfudge :)
Så hvis I er ligesom jeg, helt pjattet med lakridskongens produkter, så gør jer den tjeneste at tjekke lakridskogebogen ud :)
Sponsoreret indlæg
1 kommentar:
Happy New Year 2013.
Send en kommentar