tirsdag den 20. december 2011

Julestemningen er ..

så småt ved at være hos mig også. Plejer og være 100 % jule-menneske, men denne her gang, er der al for meget som fylder i mit hoved. DOG har jeg fået pyntet mit værelse op i starten af december, men har ikke fået vist noget af mit jul her på bloggen - det jeg er mest glad for er min trollegren m. pynt :)Dagen i dag har stået på hyggemorgen inden jeg skulle til seminar på Hjørring sygehus, personligt er jeg ikke stor fan af seminar, jeg vil meget hellere bruge tiden på min afdeling og lære noget, men det skal vi have. I morgen er det min opgave som skal snakkes om på seminar, da det blev aflyst i starten af december.
Derefter tog jeg ud og købte de sidste julegaver samt fødselsdagsgaver til min bror, hvor er det skønt at have det overstået! :)
Og nu står den på læsning af hjerte-kar-sygdomme og et lille 5 min oplæg skal laves til i morgen.. Ser frem til torsdag kl. 15 hvor jeg går på juleferie! :D

OG OG OG OG !!!
JEG FIK LEJLIGHEDEN IGÅR! Så nu vare det ikke længe før I kommer til at høre lidt om møbler, Ikea og flytning på bloggen - kan overtage den omkring d. 15 jan - 1 feb, så det er snart!! :) Yai! 

Og nu sner der endda også - ih så hyggeligt :)
Nu vil jeg vende tilbage til "atrieflimmer og andre supraventrikulære rytmeforstyrrelser" - lyder dét ikke spændende? ;) Heldigvis har jeg varm kaffe og et par julesmåkager til og holde mig med selvskab :)

God dag readers! :)

10 kommentarer:

Trine sagde ...

Så fint julepynt!

Og tillykke med lejligheden :D

Malene uden "R" sagde ...

Tillykke med lejligheden! Jeg vil glæde mig til at høre om indretning mv. :) Det er så dejligt at få sit eget og selv kan kokkerere i køkkenet :)
Hvor ligger den i Aalborg?

Sussi sagde ...

Tillykke med lejligheden :)
Sådan en troldegren med julepynt hygger helt vild :)

Lise B sagde ...

Uuh stort tillykke med lejligheden søde Anne! :)
Er det så Aalborg der trækker? :)
/Lise

Anne sagde ...

Tak piger! :)

Det blev nørresundby der træk, jeg har bare fundet den fineste store 1 vær til ingen penge, så det er bare perfekt! :) I får selvfølgelig mere af vide om den, men det bliver først efter nytår, hvor jeg skal ud og skrive under på kontrakten :)

Og Malene, du kan tro, at jeg glæder mig til og have mit eget køkken! Uh hvor jeg dog glæder mig! Jeg glæder mig dog ikke til at skulle være en RIGTIG fattig studerende, for jeg har ikke betalt en krone for kost og logi herhjemme.. Men hva skidt :)

Maj sagde ...

Tillykke med lejligheden - YAY!

Glæder mig til at følge med i din indretning og hvad du ellers finder på i det nye år :D

- Maj :)

Frk.B sagde ...

Hvor er det fint julet :)
Og stort tillykke med lejligheden! Hvor må det være skønt :D

Malene uden "R" sagde ...

Mon ikke det kan klares med madplan og så nogle søde forældre som har lidt godt i skabene du kan hapse med hjem når de får besøg :) Sådan klarede jeg den de første mange måneder efter jeg flyttede hjemmefra og kun havde betalt 500 om måneden for at bo hjemme :)

Anne sagde ...

Hej Maj :)
Ja så lykkes det endeligt! :D
Jeg glæder mig også til at blogge lidt om "mit nye liv" op og ned ture, indretning ect, for nogle gange så er der jo andet i livet end mad - men kun nogle gange ;)

Hej Frk. B :)
Du kan tro det er skønt! Nu er der ligesom faldet lidt ro over mig og jeg kan endelig begynde og mærke julestemning :)

Anne sagde ...

Malene:
Jeg regner med at jeg kommer til og spare meget ved at lave madplan. Og mine forældre slagter selv ko og gris, så jeg får okse og svinekød hos dem, så der er også penge og spare :)
Og så er der jo ikke andet for, end jeg ikke skal hive dankortet op, når jeg er i h&m ect :) hehe..