tirsdag den 29. november 2011

see through pink shirt..

Ej hvor er jeg en dårlig blogger for tiden! Men energien er ikke til det for tiden, jeg har al for mange bolde i luften, men heldigvis har jeg fået grebet et par af dem :)
Min seminar opgave blev afleveret søndag aften og jeg skal fremlægge på sygehuset d. 1/12, så er den krydset af listen. Og så er jeg startet op med motionen igen, min motivation har længe været væk, tiltrods for at jeg ELSKER det. Men jeg kom til spinning igår og det var skønt..

I dag på sygehuset følte jeg mig som en "rigtig" sygeplejerske, selvom jeg ikke må så meget, så fik jeg meget ansvar i dag - FEDT!
Og dagen blev sluttet af med udnyttelse af Telia tirsdag med en veninde, så den stod på Twilligt Breaking Dawn - eye candy :)


Men nu til tøjet :)
Jeg kom måske til at trøsteshoppe lidt den anden dag, da jeg var så smart at smadre min skærm på mobilen - ork! Så i stedet for at være fornuftig og gemme pengene til en ny skærm, ja så købte jeg lidt nyt tøj ;)
Et af købene er denne smukke pinke skjorte fra Monki - vi er allerede bedste venner mig og skjorten :)

Skjorte - Monki, bukser - Vila, Sko - Jette Fris,Tank - Modstrøm, Ur D&G.

Dette billede er sikkert bandlyst i blogland fordi det er så sløret, men jeg har et eller andet for sløret billeder, måske fordi de ikke er så perfekte, jeg ved det ikke.. But I like it.. 

2 kommentarer:

Annesofie sagde ...

Det lyder som min hverdag pt - åh, er så stresset!

Meeen, når man kommer på den anden side af jul, så ser det hele lidt lysere ud ;o)

God fornøjelse med al din stress ;o)

Anne sagde ...

Ja al det dumme stress.. Men mon ikke vi får lidt overskud tilbage :)

Åh tak for det søde Annesofie :) Og god fornøjelse med din stress ..