onsdag den 29. februar 2012

Nyt i tøjskabet..

Jeg har fået kjolerne fra Dorothy Perkins, men de er store i størrelsen, så jeg sender begge retur.. Det gode ved at jeg sender begge retur er at de nu er sat EKSTREMT meget ned! Den orange er sat ned fra 30 -> 20 £ og den med prikkerne er sat ned fra 38->20 £ - så jeg har da lige købt dem igen ;) Bare i en størrelse mindre. Jeg bruger 44 her hjemme og jeg har bestilt de nye i en str. 16 = 42 - bare sådan I ved det, hvis I overvejer og benytte jer af det geniale tilbud (de giver iøvrigt også 15 % i studierabat - ekstra win ved at sende det hele retur)


Men jeg har fået noget nyt i klædeskabet, som jeg ikke har vist jer.. 
Nemlig denne lækre, lækre strikketrøje, som min kreative mor har lavet :)
Jeg er absolut forelsket i den og kan bo i den, hvis det skulle være :)
Og sorry for sleepy eyes på close-up billedet, jeg er bare ikke god til tidlig morgenbilleder :)Nå nu vil jeg springe op af sofaen, sætte lidt musik på og så gøre rent og koge sushi ris.. Min veninde Charlotte kommer nemlig forbi til tøsehygge hvor vi skal spise sushi, se film og putte under tæpper.. Og så har jeg en ide om, at mine kagerester skal bruges til en omgang romkugler :) yum yum.. 

God dag skønne læsere! :)

tirsdag den 28. februar 2012

Jeg er hoppet med på bølgen..Nemlig på donut bølgen.. Godt nok ikke den spiselige af slagsen, men derimod hår-donuten. Jeg har købt min i H&M og troede ikke mit hår var langt nok til den, men det går lige :)
Selvom rigtig mange går med den, så er jeg nu hoppet med på trenden, fordi den giver fylde i min knold, som ellers har tendens til og blive flad. Mest fordi jeg ikke tupere mit hår, da jeg ikke har en børste. Og ja, jeg har ikke en børste, fordi jeg ikke reder mit hår med en børste, men med fingrene når det er vådt. Måske det lyder lidt halv klamt/underligt at jeg ikke reder hår med en børste, men har I set et garn, som er blevet permanenten, som så bliver tortureret med en børste? Nej vel ;) Det ser gyseligt ud!

Nå ikke mere pludder pladder herfra. Sidder lige nu og ser Go' aften Danmark, mens jeg venter på min udlejer. Vi har endelig tid til og lave tjek i lejligheden - dælme også på tide..
Og så er min pakke fra Dorothy Perkins kommet, men postdrengen kunne ikke finde den i deres lager, så skal prøve igen i morgen. Håber de så kan finde den!


Og husk nu og deltage i min Give away :)

mandag den 27. februar 2012

Give Away!Og denne gang er præmien dette smukke Pilgrim armbånd :)
Armbåndet har en svag creme/lille snert af pink i farven og så er der gyldne sten i midten..

Alt I skal gøre for at være med i lodtrækningen om armbåndet er:

1 lod: Læg en sød kommentar til indlægget her OG være fast læser - easy peacy :)
EDIT: Vil I ikke være nogle svesker og skrive jeres email på også :) 

Give away'en slutter d. 12 marts kl 18.00 :)


Så .. 
1
2
3
GO :)

Det gør mig glad når ...

Jeg modtager en pakke fra min søde vejleder fra Sygehuset med en gave i! :) Et skønt navneskilt som gør min uniform lidt mere personlig, når man er på arbejde. Min vejleder er bare så sød og kreativ! Tak Tina!! :)


Jeg laver en lækker Chai Latte og græsk yoghurt med blåbær og vanille sirup til morgenmad, mums.. 


 Man forkæler sig selv med smukke kirsebærgrene med de yndigste små knopper på. Glæder mig til og se dem springe ud og give mig håb om forår snart :)

At min mor kom forbi med disse 3 skønne, gamle og nymalet ølkasser :) Min mor, hun er ret skøn. Jeg fandt disse 3 kasser på vores loft og spørger om jeg må male dem, hvilket jeg gerne må. Det næste jeg ved er, at min mor spørger hvilke farver de skal være i og voila, så har hun gjort det fordi "Jeg havde jo alligevel ferie og tid" - skøn mor hva :) At hun så også lige havde mit vasketøj med gør hende bare endnu skønnere ;)
Jeg må altså snart forkæle mine forældre med lækker mad og en gave :)


Hvordan har Jeres mandag set ud?

Tjek bloggen i aften, jeg poster Give Away'en senere :)

søndag den 26. februar 2012

Fedtfattig Moussaka..


I onsdags smækkede jeg en omgang moussaka sammen og det er en af mine yndlingsretter, hvis man ikke skal have for mange kulhydrater :)
Jeg laver den aldrig ens, jeg bikser for det meste bare en masse lækre grønsager sammen som ligger og venter på at blive brugt :)
Men da jeg var på Ferie på Rhodos, så fandt jeg en masse lækre madvarer + krydderier og jeg fik en stor pose Moussaka-krydderi blanding med hjem :)
Så der kom en masse af det heri, kan dufte at det indeholder timian, oregano, kanel, rosmarin, salt, peber og muligvis paprika - det står på græsk, så jeg kan ikke helt læse mig frem :)

Opskriften som jeg lavede denne gang:

 • 250 g kød
 • 1 rød peber
 • 1 løg
 • 2-3 gulerødder
 • 1 dåse hakket tomat
 • 1 fed hvidløg
 • 2 spsk moussaka krydderi
 • 1 aubergine
Bechamel sovs:
 • 4 dl mælk
 • 2 tsk becel
 • 1-2 spsk mel
 • reven muskatnød
 • salt + peber
 • evt parmesan ost (dette kan sagtens undværes og så er der en høj fedt % i, men ikke så meget, at det skader en hel masse ;) )
 • 1-2 håndfulde mager, reven ost.
Kødet svitses samt løg + hvidløg. Tilsæt resten af ingredienserne og jeg lader det gerne simre i 1 time. Auberginen skæres i skiver og drysses med lidt salt, hvorefter den skal steges et par min på hver side..
Bechamel sovsen laves ved at smelte becelen, rører mel, salt, peber og muskatnød i. Hæld gradvist mælken i og rør godt. Tilsæt derefter ost hvis det ønskes.
Derefter skal det lægges på lag i et fad, først kød, aubergine og så bechamel, afslut med at drysse lidt mager reven ost oven på retten.
Moussakaen bages ved 150-175 grader i ca 25-30 min. 

fredag den 24. februar 2012

All my bags are packed..

I dag tager jeg hjem på weekend, da jeg skal arbejde på plejehjemmet og skal have vasket tøj (der er ingen mulighed for at vaske tøj der hvor jeg bor, og har ikke lige fundet et vaskeri endnu), så der nemmeste er at tage hjem på weekend :)
Så i morges da jeg skulle afsted til toget, var jeg godt pakket og læsset til på min cykel. En blå Ikea pose fyldt til randen, sportstaske og en skoletaske, jeg var et kønt syn på cyklen ;) 

Og for at sætte prikken over i'et, så var jeg så forvirret i morges at jeg præsterede og tage toget før tid, så jeg mødte 1 1/2 time før i skolen - ja ja, jeg er glad for mit studie :)Og og og !!
Så har jeg rundet 70 fantastiske og skønne læsere, så nu skal den give away i gang, som jeg har snakket om.. Den bliver sat i gang mandag aften formentlig, da jeg ikke har fået taget billede af gaven :)

Håber I alle får en dejlig weekend.. :)

torsdag den 23. februar 2012

Studiedag..
Studiedagen er startet med sådan en lækker en her.. En lækker Café latte og så er dagen startet godt :)
Jeg fik startet studiedagen med lektier, Go' morgen Danmark og græsk yoghurt med blåbær og vanille sirup - yum yum.. 

Lige nu har jeg endelig fået alm. tøj på i stedet for nattøj og har pakket træningstasken, nu skal jeg bare lige tage mig sammen til og cykle ned i Fitness World og melde mig ind, og så starter dagens træning.. Har holdt pause i ALT for lang tid, banker mig selv i hovedet for det. Trænede jo 5-6 gange om ugen før, men da jeg kom i praktik, blev det hele alt for meget for mig. Jeg prøvede det i 2 uger, men tog afsted kl 6 om morgenen og var først hjemme igen ca. 18-18.30 og så skulle man hjem og læse, for så og få lidt søvn inden det stod på praktik igen.. Så jeg skippede træningen og jeg er bare ikke kommet i gang siden. HELDIGVIS har jeg ikke taget på, tværtimod har jeg tabt 1 kg (please,ikk sig det er muskelmasse, fedtprocent!)
Men jeg glæder mig til og komme i gang, selvom jeg ved det bliver hårdt og træne op til det niveau jeg var på før, men det skal nok gå :)


Efter træning vil jeg på jagt efter et par kirsebærs grene, få ryddet op, støvsuget og så skal jeg en tur i Bilka efter et par spinningsko, myrelokke dåser og regntøj til mig + skoletasken.. Så er dagen vist også ved at være gået :)
Aftensmaden står på torsk m. lidt bacon (skal bruge bacon til broccoli-salat, og så kan torsken ligeså godt få det sidste) og så en mos af kartofler og blomkål, koger muligvis også lidt gulerødder dertil..

Håber I får en dejlig dag - foråret virker til og være på vej :)

onsdag den 22. februar 2012

Chili con carne, arne ;)

Chili con carne er en af mine absolutte favoritter! Mmmh, kombinationen af oksekød, bønner, chili, grønsager og diverse krydderier er mums..
Jeg har længe søgt den "perfekte" opskrift efter min smag og tror jeg har fundet den! Det eneste den mangler er lidt spidskommen, som jeg ikke har fået ind i mit køkken endnu. Opskriften er en blanding af mange, mange forskellige og det er med mine rettelser fra de utallige gange jeg har lavet det.. Så nu får I opskriften, som jeg lavede retten efter :) 

Chili con carne. 3-4 pers..
 • 250 g hakket oksekød
 • 1 stort løg
 • 2 fed hvidløg
 • 1 rød peber
 • 2 tsk stødt chili
 • 1 laurbærblad
 • 1 tsk kanel
 • 1 tsk paprika
 • 1 tsk oregano
 • 1 oksekøds boullion + 1/2 L vand
 • 1/2 stor mørk øl - jeg brugte new castel brown ale.
 • 1/2 dl god balsamico eddike
 • 1 dåse hakkede tomat
 • 1 dåse rød, chili, kidney bønner
 • 1 dåse hvide bønner
 • 1 frisk grøn/rød chili % kerner
 • salt & peber
 • 20-25 g mørk chokolade (skal I inden serveringen)
Brun kødet. Put løg, peber og hvidløg i og steg det. Tilsæt krydderier( undtagen frisk chili) , øl, eddike og tomat. Lad simre i min 30 minutter. 

Tilsæt de drænede bønner (på nær chilibønnerne, der må noget af lagen gerne komme med i) og den hakkede chili og lad retten simre i min. 30 min. Jeg lod min simre i 1 time og 20 min ca, den reducerede ret meget, men så tilføjede jeg boullion og øl :) Derefter tilsættes salt, peber og chokolade tilsættes. Lad retten simre yderlig ca 10 min. ved ulta lav varme.

Nyd retten med frisk, hakket persille, creme fraiche og evt brød :) 


Og ja, jeg opdagede først da jeg havde spist retten at min tallerken ikke havde rene kanter! Ork..
Men ikke desto mindre så er denne chili con carne den bedste jeg har smagt nogensinde! Undertonerne af øllen, som har en tone af karamel.. Kanellen som bringer oksekødet til sin ret, chilien som giver retten et dejligt pift og så en dyb tone af mørk chokolade.. Jeg er solgt! Håber I vil kaste jer ud i retten, selvom der skal kanel, chokolade og øl i - for dét giver pote :)

A lot of dots and orange..
Ups I did it again :)
Disse to smukke kjoler er røget fluks ned i min kurv og klikket hjem..
Kjolerne er fra Dorothy Perkins og kan ses her og her .. 

Dagen igår var lang i skolen, de sidste par dage er jeg taget hjem med følelsen af, at jeg intet har lært og jeg har spildt min tid, og så er det rigtig træls og bruge næsten hele sin dag på det..
Efter skole kom min kusines mand og ordnede min lamper, så nu har jeg lys i lejligheden! Yai! :)
Senere inviterede jeg min veninde med hjem til mine forældre, hvor den stod på lækker italiensk mad, chokoladekage og bezzerwisser, så hyggeligt :)
Idag står på skole til kl 15.40, hvorefter jeg skal have ryddet ekstremt meget op i lejligheden, da den stadig bærer præg af flytning og installering af diverse ting.. 
Håber I får en dejlig dag :)

mandag den 20. februar 2012

Mandag, kære mandag..

Så er der mandag igen og den er altså lidt hårdt ved mig!
Undervisning om profession fra 8-14, det er altså lidt hårdt! Især efter en weekend som stod på 25 timers arbejde på Aalborg sygehus - jeps, 25 timer! 9 timer lørdag og 16 timer søndag, så er der også kommet penge i kassen :)
Lørdag aften blev min dejlige veninde Charlotte fejret med 2 andre piger, hvor Charlotte havde lavet LÆKKER mad, mums hvor det smagte.. Og bagefter fik jeg desværre tæsk i Partners, dammit.. 

Senere idag kommer Stofa forbi, de kom ikke i fredags alligevel, så nu håber jeg altså at jeg får tv+internet i dag! Især fordi der er mange ting, som jeg glemmer og ordne i skolen, fx boligstøtte - og sikke et helvede det er! Håber jeg kan overskue det, selvom mit søvn niveau er i underskud. Weekendens mad projekt blev ikke til en realitet, og desværre havde jeg sat en ordenlig portion Butterbeans i blød, men har ikke været hjemme til og koge dem, så nu har de stået i blød i 48 timer, så tror jeg bliver nødt til og smide dem ud, ork.. Havde ellers en lækker suppe i tankerne med den, men den bliver flyttet til en anden dag. 


I forrige uge fik jeg en lækker portion salat m. rejer, caviart og frisk mozzarella. Elsker salater, for man bliver så dejlig mæt af dem, men det er sjældent jeg bestiller dem, når jeg spiser ude, så skulle det lige være Stygge's bondesalat, mums! :)
Jeg håber I har fået en god start på ugen :)
Og så håber jeg, at jeg snart får net, for det er altså noget nemmere og blogge hjemmefra end i skolen..

fredag den 17. februar 2012

Pocheret æg og tun på bund af salat..

Endelig sker der vist noget med mit net og tv, efter utallige opringerne til Stofa + udlejer, kommer der i dag en tekniker ud mellem 12.30-17.30, så HÅBER at i dag bliver dagen, hvor jeg kan komme på nettet hjemme.. For der er mange ting, som ikke er blevet ordnet, for jeg glemmer det ganske enkelt når jeg sidder i skolen.. En ting som mit uddannelseskort(transportkort), som er blevet væk i posten mangler jeg, så lige nu betaler jeg for et transportkort som jeg ikke kan bruge, åh perfekt.. I kan nok godt fornemme, at der er mange løse ender for tiden :)

Men dette skal ikke gå ud over min aftensmad - selvom der er en masse som roder og fylder, så går jeg heldigvis ikke på kompromis med min aftensmad :)
Jeg har længe ville pochere et æg og nu havde jeg nogle fine, mellemstore friske æg, så nu skulle det prøves - og det var slet ikke så svært igen :)

For at pochere et æg skal du have en gryde med vand, salt og 1-2 tsk eddike i.. Vandet skal være lige under kogepunktet, ellers så går ægget i stykker. Man slår ægget ud i en lille skål, tager en ske og drejer rundt i vandet, så det danner en hvirvel i vandet. I midten puttes ægget stille og roligt i, hvorefter man kan samle æggehviden med evt. en hulsi.. Jeg gav ægget ca 2-3 min, de bliver hurtig færdig, så vær obs på dette :)
Tunen er rørt med let mayo, mager cremefraiche, citron og salt.. 

Det er helt bestemt ikke sidste gang at jeg pochere et æg, for det er virkelig en lækker måde og få æg på :) 

torsdag den 16. februar 2012

Lakrids creme brulé..
Mmmmmhh, den her dessert er nok en af de bedste jeg længe har lavet.. Det er en rigtig score dessert, da den er en maskulin udgave af creme brulé, der har en dejlig, lækker underspil af lakrids - så hvis man er til lakrids, så er den her dessert et must! 

Opskriften stammer fra Louisa Lorang og ligger på hendes blog, men jeg sætter opskriften ind her også, men jeg har ikke lavet nogle ændringer på den - så tjek endelig også Louisa's blog ud :)

Lakrids creme brulé 4-6 pers.
 • 4 pasteuriserede æggeblommer
 • 1 dl sukker
 • 2½ tsk. lakridspulver
 • ¼ liter piskefløde
 • 1 dl sødmælk
Fyld en bradepande med 2-3 cm vand, og sæt den i en 140° varm ovn.
Pisk æggeblommerne og sukkeret let sammen. Pisk lakridspulveret i.
Kog piskefløden og mælken op. Tag gryden af varmen, og hæld ¹ af fløden i æggesnapsen, mens du pisker. Sæt gryden over varmen igen, og pisk æggemassen ned i resten af fløden, mens du pisker. Fløden skal legeres let, men pas på – får æggene for meget varme, klumper de. Tag gryden af varmen, og fordel cremen i 4 små crème brûlée-forme på ca. 1 dl. Sæt dem forsigtigt i vandbadet, og bag dem i 30-40 minutter. Cremen skal være let bævrende, når du puffer til formen. Tag crème brûléerne op af vandbadet, og sæt dem i køleskabet i mindst 4 timer, eller gerne natten over.

Drys de kolde cremer med rørsukker, og brænd dem med en crème brûlée-brænder. 
Server dem evt med lidt frisk frugt (dyppet i chokolade gør det ekstra lækkert! :) ), eller is til - jeg serverede den ene dag med frisk frugt m. chokolade og den næste dag blev desserten serveret med frisk hindbær sorbet og frugt :)

Igår havde jeg studiedag og endelig var der et håb om, at jeg kunne få sovet ud. Men ak nej - jeg er vant til at bo ude på landet hvor der ingen lyde er, så kl 6.30 hvor overboens børn var vågen, ja så var jeg også vågen.. Faldt dog lidt hen da der var ro ovenpå igen..
Om formiddagen blev jeg ringet på af vikarkorpset, da de havde en ledig vagt på Dronninglund sygehus og jeg slog straks til. Det er skønt og komme ud på sygehuset og så ikke være studerende længere - anerkendelsen med at du bliver set som ligeværdig (dette ikke ment som at man ikke er det som studerende, men det er på en anden måde). At der så var hammer travlt og man blev virkelig kastet ud i det, er en anden sag, men det giver bare mere blod på tanden :)

Idag skal stå på rengøring, da mit tv er kommet op på væggen og al rodet er nu ved og være ovre - så nu er der ingen undskyldninger for ikke og støvsuge mere ;) 

tirsdag den 14. februar 2012

Brownie-cheesecake..


Sidste onsdag hvor jeg fik veninde besøg, skulle der bages en lækker kage til kaffen.. Der skulle kage til al den snakken :)
Valget blev denne lækre brownie-cheesecake fra Louisa Lorang's blog - og synes I skal tjekke hendes blog ud, den er fyldt med inspiration :)

Opskriften på brownien kan I se her, men for en god ordens skyld, så kommer den her:

Brownie-cheesecake: 6-8 pers.

Til brownie-delen:
 • 125 g smør
 • 100 g mørk chokolade
 • 2 dl sukker
 • 2 æg
 • 2 dl mel
 • 1 tsk. vaniljesukker
 • 1 spsk. kakaopulver
Til cheesecake-delen:
 • 200 g flødeost
 • 1 dl sukker
 • 1 æggeblomme
 • 1 tsk. vaniljesukker
 • evt. pastafarve - jeg har brugt orange :)
Smelt smør og chokolade i en kasserolle ved lav varme. Tag det af varmen og pisk sukker og æg luftigt. Pisk den lune chokolade i og bland mel med vaniljesukker og kakaopulver. Sigt det i den chokolademassen og rør det godt sammen. Smør en form (20 x 25 cm), læg et stykke bagepapir i bunden og smør også det. Hæld kage massen i formen.
Pisk flødeost, sukker, æggeblomme og vaniljesukker med en elpisker. Dryp store klatter af ostemassen oven i browniemassen. Marmorér kagen ved at trække en kniv igennem den. Bag kagen ved 175 grader i 35-40 minutter.
Lad kagen køle en smule og sæt den i køleskabet. Lad være med at dække den til før den er helt kold. Skær den i firkanter og servér til kaffen.mandag den 13. februar 2012

Onsdagens pigemiddag menu..Mit internet vil stadig ikke virke i lejligheden, så det er derfor der er lidt stille her på bloggen. Lige nu er jeg på skolen, så nu er der internet, så vil se om jeg kan få lavet et par planlagte indlæg til jer, mens jeg er heroppe..

Men nu til det sjove! :)
I onsdags havde jeg mine første gæster i lejligheden og dét skulle fejres! 
Så der blev lavet en brownie/cheesecake fra Louisa Lorang's blog, der kom kaffe på stempelkanden og lakrids/mynte te i tepotten..
Og aftensmaden stod på friske forårsruller, sushi og lakrids creme brulé m. jordbær+vindruer dyppet i chokolade - MUMS! :)
Og det blev indtaget med en lækker, lækker rødvin fra Cape Town, som jeg købte da vi var på vintur dernede for hvad - 2 år siden nu! :O Helt vildt som tiden flyver afsted.. Rødvinen gemte jeg til en speciel lejlighed og det må man sige, at det var det rigtige tidspunkt.. Der sker trods alt en del i mit liv lige nu, så den blev poppet på rette tid og sted :)

I får opskrifter på lakrids creme brulé og kagen senere :)
Sushien var med krabbekød og med røget laks og flødeost - yum yum.. 

Nu vil jeg vende tilbage til sociologien..
Ha en rigtig dejlig dag! :)

torsdag den 9. februar 2012

8.2.12
Endnu en dagens med trøje, skjorte og mine nye briller - min mor siger jeg ligner en duks/nørd med skjortekraven og brillerne, og hun har nok ret :) Men er jo vild med skjorter, men derud over er jeg en FROSSENPIND, så tykke trøjer er en nødvendighed + undertrøje :)

Igår flyttede jeg ind i min skønne lejlighed! :)
Den er allerede blevet meget hyggelig, feminim (hvilket den overhovedet ikke var før!) og jeg er så småt ved at finde mig til rette.
Jeg mangler stadig og få mine lamper op, men lige nu klare jeg med hallogenslamper. Og skal i dag se om mit tv+internet vil fungere, mon ikke hvis jeg lokker min bror lidt, at han så vil hjælpe, jeg er virkelig en nød til elektronik..

Igår fik jeg de to skønne veninder fra gymnasiet på besøg til kage, te, sushi, friske forårsruller og lakrids creme brulé :)
Billeder fra igår og opskrifter kom i løbet af de næste par dage..

Nu må jeg hellere vende tilbage til sociologi undervisningen, for den er ret spændende, men ville jeg opdatere Jer, nu da jeg endelig kunne komme på nettet :)

tirsdag den 7. februar 2012

Fasanballotine med jordskokpuré, rosenkål og tyttebær.
Denne skønne ret lavede min mor til os igår - den smagte så lækkert! Opskriften er fra menu 4 fra Price & Blomsterberg, men i stedet for perlehøne i den orginale opskrift, er der her blevet brugt fasan. Hvis vi skulle lave opskriften igen her hjemme, så vil vi skifte jordskokpuré ud med selleripuré :)
Opskriften kan I finde HER. Jeg vil ikke ligge opskriften ind her, da det var min mor som lavede retten og opskriften er ret så lang :) Men helt klart en ret, som er tiden værd! 

mandag den 6. februar 2012

06.02.12
Dagen i dag blev indtaget med mine nye, elskede Dior briller. Jeg er SÅ glad for dem! Og det bliver vist også sundt for øjnene at veksle lidt mellem linser og briller :)
Ellers er trøjen og skjorten fra H&M - trøjen er fra herre kollektionen. Bukserne er fra Gina Tricot.. 

Jeg er startet på skolebænken igen i dag og det var nu meget rart og være tilbage i klassen igen :)
Men nu står den på lækker ret fra James Price og Mette Blomsterberg - så må heller komme ud i køkkenet! :) 

Hej så længe.. 

Give Away coming up!

Hej Piger! :)

Følg godt med på bloggen for der kommer snart en give away! :)
Jeg er nu oppe på 69 skønne læsere, og når jeg har rundet 70 læsere, så bliver der sat en give away i gang - så stay tuned! :)

Jeg kan afslører at gaven indebærer et armbånd fra Pilgrim :)søndag den 5. februar 2012

Sidste søndag..

Inden skolestart.. 
Min morgen startede dejlig stille og rolig med en kop varm kaffe og frisk presset appelsin juice.. Jeg plejer og være meget glad for morgenmad, men de sidste 4-5 dage har jeg ikke kunnet få en bid ned, meget underligt!
Så mens jeg nød en kop varm kaffe, satte jeg radioen på P3 og gik i gang med de første lektier..
Skolen starter op i morgen og jeg glæder mig faktisk.. Jeg glæder mig til og lære noget nyt, få et bredere kompetence område og at se de dejlige piger igen.. Helt underligt at glæde sig til skole, når jeg har været skoletræt siden 8 klasse og har haft det svært ved at "tage mig sammen" i skolen.. Men det lader til at den cirkel er brudt! :)

Derefter stod den på pakning af det tøj, som jeg ved jeg ikke vil have på den næste uges tid.. Og nøj hvor jeg glæder mig til sommer nu! Alt ens farvestrålende tøj som kom ud af skabet og pakket ned i kasser, gi mig sommer nu! :)
Derefter afsted mod lejligheden hvor jeg fik pakket 5 flyttekasser ud og nu venter jeg bare til i morgen, hvor jeg kan komme i kontakt med Stofa, så jeg kan flytte :) Yai! :)

Her kommer det næste hold billeder :)
 (Se venligst bort fra rod :) )

Jeg har fundet de her møbler i Ikea og i Biva og den "røde" tråd i møbel søgning har været OPBEVARING.. Og det har jeg fået! Min seng har 4 store, kasser i bunden og der kan være så meget der i! Min seng er dog noget høj, men det er pga spring madrassen og top madrassen, men for mig gør det ikke noget at sengen er høj :) 
I løbet af næste uge skulle jeg gerne få gardiner op, muligvis et par billeder, et stort spejl og så skal der et tv op :) Og så tror jeg, at det er ved at være tid til, at mit køleskab og køkkenskuffer skal fyldes op med varer - og der er min mor så sød at give mig første omgang som en del af indflyttergaven.. Jeg har nemlig fået køleskabet af mine forældre, men da det var ultra billigt i Ikea (1795 kr for køle/frys), så besluttede de sig for, at fylde det op for mig :) Heldigt for min mave og økonomi! ;) 

Nu står den snart på film på TV2 og en varm kop te til :)
Og så i dag har jeg endelig fået smidt mit "jule-sul", selvom det først er i morgen der er veje dag, men kunne ikke lade være med at kigge :) Projekt det sidste vægttab er gået i gang, men det får I mere af vide om på et senere tidspunkt :)